Testimonials

Peter heeft mijn website Voel je fijn! gemaakt. Anders geworden dan ik had verwacht, maar helemaal zoals ik wilde overbrengen. Zijn rustige en persoonlijke aanpak is echt een verademing.

Voor mij was het in eerste instantie moeilijk om het ontwerp uit handen te geven. Peter heeft me vertrouwen gegeven, mede door zijn grondige en persoonlijke werkwijze.

De website was niet binnen een week klaar, maar goed werk heeft tijd nodig. Hij heeft de rust en ruimte genomen om dat wat ik hem heb verteld, te vertalen in het ontwerp van de website. Daar is hij uitstekend in geslaagd.

De eerste reacties van de bezoekers van Voel je fijn! zijn veelzeggend: “Ik zie echt jou er in terug”. “Wat een mooie, rustige website”. “Straalt echt warmte vanaf”.

Mariël Groenen

Voel je Fijn!

Mijn website was allang niet meer up to date maar ook oubollig. Peter heeft gezorgd voor een complete make-over.

Op een sturende, maar zeker niet bepalende manier heb ik moeten nadenken over wat ik precies wil vertellen met mijn website en aan welke doelgroep.

Het gehele proces van samenwerken, bouwen en toewerken naar het eindresultaat met ruimte voor goede feedback over en weer heb ik ervaren als een mooi groeiproces naar een prachtig eindresultaat!

Ik ben zeer tevreden en onder de indruk van de flexibiliteit en creatief mee kunnen denken van Peter.